فروش و رزرواسیون: مسئول ثبت کردن، تایید و لغو کردن رزرو هتل مهمان می باشد. مسئولیت فروش خدمات و محصولات هتل را دارد. امور اداری و خزانه: مدیریت واحد منابع انسانی، تحویل محتویات صندوق از واحدهای مختلف هتل و انجام امور بانکی.
خانه دار: مسئولیت تمیز کردن و مرتب کردن همه جانبه ی تخت مهمان، فضای داخلی اتاق مهمان، سرویس بهداشتی اتاق . همچنین فضاهای عمومی واحد اقامتی را دارا می باشد.
انباردار: مسئول کنترل موجودی، ثبت موجودی اقلام، انبارگردانی و توانایی انبارکردن، شناسایی و مکان یابی اقلام، توانایی صدور و ارسال، جابجایی مواد و حفاظت از انبار می باشد.
انتظامات: مسئول ایجاد و حفظ امنیت و ایمنی مهمانان و کارمندان می باشند.
آشپز درجه دو: مسئول ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺳﺎﺯﯼ ، ﺍﺩﻭﯾﻪ ﺯﺩﻥ ﻭ ﭘﺨﺘﻦ ﺳﻮﭘﻬﺎ، ﮔﻮﺷﺘﻬﺎ ،ﺳﺒﺰﯾﺠﺎﺕ ، ﺩﺳﺮﻫﺎ ﻭ ﺩﯾﮕﺮ ﻏﺬﺍﻫﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﺳﺮﻭ ﺑﻪ ﻣﻬﻤﺎنان و کارمندان ﺩﺭ رستوران می باشد.
آشپز درجه سه: مسئول ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺳﺎﺯﯼ ﻭ ﺍﺩﻭﯾﻪ ﺯﺩﻥ ﺑﻪ ﺗﻤﺎﻡ ﻣﺤﺼﻮﻻﺕ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﺳﺮد و گرم ﺑﺮﺍﯼ ﺻﺮﻑ ﺩﺭ رستوران می باشد.
هاوسمن و بلمن: مسئول نظافت و نگهداری از محیط های عمومی رزرو هتل و راهروها. مسئول سرویسدهی به مهمانان و برآوردن نیازهای آنان طی اقامتشان مانند حمل چمدانهایشان و رساندن نامه ها و پیغامهایشان می باشند.
پذیرشگر: مسئولیت پذیرش و رسیدگی به خواسته های میهمان و ایجاد ارتباط بین بخش های مختلف رزرو هتل را دارند.
حسابدار ( هزینه و درآمد): مسئولثبت کلیه اسناد مالی، حقوق و دستمزد
خدمات ( ظرفشویی و نظافتچی): مسئول تمیز کردن رزرو هتل ظروف و دیگر ایتمهای مصرفی رستوران در ماشین ظرفشویی ،خشک کردن آنها و تمیز کردن کلیه تجهیزات آشپزخانه میباشد.
سرپرست تالار: سرپرستی و مدیریت ضیافتها شامل برنامه ریزی، چیدمان تالار ها و پذیرایی از مهمانان و مدعوین را بر عهده دارد.
سرپرست تدارکات: مسئول خرید و تامین کلیه مایحتاج روزانه تمامی واحدهای فعال در هتل میباشد.
نیز تمیز نگه داشتن مجموعه ورزشی را داشته باشند.
لیست مدارس تیزهوشان( دخترانه)